On aika ottaa voimavarat kestävästi haltuun!

Psykologi Helmi Silvennoisen ja vaihtuvien asiantuntijavieraiden inspiroivat valmennussisällöt tasapainoisempaan sekä stressittömämpään arkeen - työhön sekä vapaalle!

 • Energisoivat ja voimauttavat mielentaidot tasapainoiseen (työ)arkeen

 • Tehokkaat stressinhallinta-, rentoutumis- ja palautumistaidot

 • Avaimet omien voimavarojen tehokkaaseen johtamiseen

 • Kokonaisvaltainen käsitys siitä mikä kaikki meitä voi työarjessa kuormittaa ja miten näitä erilaisia kuormitustekijöitä voi hallita kestävällä tavalla.

 • Hyvin ajankohtaiset aiheet ja monipuolinen sekä laadukas kokonaisuus.

  - Head of HR, Hoas

 • Todella fresh setti ja toteutus!

  - BLOOM Masterclass opiskelija

 • Päävalmentaja on tosi hyvä ja luontainen puhuja.

  - BLOOM Masterclass opiskelija

Katso BLOOM Masterclassin traileri alta!

Lisää sneak peek ja behind the scenes -materiaalia sekä vinkkejä mielen hyvinvoinnin tueksi Instagramissa @psykologihelmi.


Kurssilaisen arvostelu

5 star rating

Tarpeeksi pieniä askelia ja hyvät tehtävät!

Daisy Kangas

Tykkäsin erityisesti jaksojen harjoituksista! Selkeät ohjeet ja avattiin hyvin mistä hyvinvointi koostuu. En ole ennen tullut edes ajatelleeksi kaikkia näitä erilaisia hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä, kuten esim. ruutuajan määrää tai vapaa-aja...

Read More

Tykkäsin erityisesti jaksojen harjoituksista! Selkeät ohjeet ja avattiin hyvin mistä hyvinvointi koostuu. En ole ennen tullut edes ajatelleeksi kaikkia näitä erilaisia hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä, kuten esim. ruutuajan määrää tai vapaa-ajan kuormitustekijöitä. Hyvä, että joku sanoo suoraan, että myös mukava tekeminen voi kuormittaa. Tehtävien myötä omien elämän arvojen kirkastaminen auttoi miettimään sitä, mihin omaa vapaa-aikaa tulisi käyttää ja varsinkin kun tuntuu usein, ettei vuorokaudessa riitä aika ja tunnit kaikkeen mitä haluaisi tehdä tai mitä ''pitäisi'' tehdä. Rajaamiseen oli hyvä saada uusia näkökulmia, kun se usein on niin haastavaa etenkin vapaa-ajalla. Todella mielenkiintoisia jaksoja ja ihanaa että kannustettiin myös esim. joutilaana olemiseen.

Read Less

Valmennussisällöt

Jokainen osio sisältää noin 15 min valmennusvideon ja pääharjoituksen sekä mielenkiintoista lisämateriaalia. Materiaalit ovat käytettävissäsi 1 vuoden ajan ostopäivästä ja voit käydä niitä läpi täysin vapaasti haluamassasi järjestyksessä sekä aikataulussa.

  1. Tervetuloa BLOOM Masterclassille!

  1. Voimauttavat rutiinit arkeen

  2. Harjoitus & oheismateriaalit

  1. Kuormitustasot haltuun – tilanteessa kuin tilanteessa

  2. Harjoitus & oheismateriaalit

  1. Stressin taltuttaminen ja hyvän vireen salaisuus – vieraana psykologi Tanja Keskinen

  2. Harjoitus & oheismateriaalit

  1. Lisää keskittymiskykyä arjen ja työn tärkeisiin hetkiin

  2. Harjoitus & oheismateriaalit

  1. Miten saada mieli ja aivot rentoutumaan?

  2. Harjoitus & oheismateriaalit

Bloom Masterclass

 • €75,00
 • 8 x 15 min valmennusvideot
 • Oivalluttavat harjoitukset
 • Lukusuositukset & lisämateriaalit

“Aiheet on puhutelleet ja olleet ajankohtaisia itselleni. Olen saanut kurssilta työkaluja omista voimavaroista huolehtimiseen, kun tasapainoilen työelämän, pikkulapsiarjen ja palautumisen sekä liikunnan ja sosiaalisten kontaktien välillä. Ei ole aina helpoin setti pysyä balanssissa tai löytää uudelleen balanssiin kun tasapaino on kadoksissa. Suosittelen Bloomia lämpimästi, olen ammentanut siitä paljon tärkeitä oivalluksia viime aikoina mielen hyvinvointini tueksi arkeeni ja elämääni.”

Hilla Stenlund

On aika ottaa voimavarat kestävästi haltuun!